Vrienden van de Brandweer

Wordt vrienden van de Vrijwillige Brandweer Vereniging van Vinkeveen & Waverveen

Misschien omdat u niet wist dat het kon of omdat u ons wil bedanken, bestaat de mogelijkheid om vrienden te worden van de Brandweer Vereniging. Middels een jaarlijkse of eenmalige donatie steunt u de vereniging en maakt u het mogelijk om ontspanningsactiviteiten te organiseren voor de leden van onze vereniging.

Al meer dan 75 jaar

Ongeveer 75 jaar geleden hebben een aantal leden van brandweer Vinkeveen de koppen bij elkaar gestoken en een brandweervereniging opgericht met als doel de leden van het korps de gelegenheid te geven elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen. Dit gebeurde door het organiseren van een aantal uitjes en activiteiten.

Nu 75 jaar later is dit nog steeds het doel van de vereniging en mogen we zeggen dat dit prima werkt.

Waarom Vrienden worden

Op het moment dat u de Brandweer Vereniging gaat steunen ontvangt u jaarlijks een bulletin met daarin informatie over het afgelopen jaar, Daarnaast maakt u het mogelijk dat wij tijdens evenementen zoals de Avond vierdaagse, Rap & Ruig en Nacht van Neptunes op een andere manier zichtbaar zijn voor u als inwoner.

Mocht u interesse hebben in het vriendenlidmaatschap dan kunt u zelf een te bepalen bedrag over te maken op rekening nummer:

NL89 INGB 0000 0636 02
t.a.v. Brandweer Vereniging Vinkeveen & Waverveen

Of u kiest een bedrag uit en betaald u via IDEAL.

(Door te klikken op het logo komt u op de donatie pagina.)

Alvast bedankt voor uw steun

De Brandweer Vereniging

Uiteraard kunt u ons 365 dagen per jaar volgen via twitterfacebook, Instagram of de Website.