Donateurs middag

Vinkeveen, september 2023

Beste Donateur,

Wellicht bent u van ons gewend dat u bij deze digitale editie het welbekende bulletin toegevoegd krijgt. Echter doen wij dit nu anders. Hoe lees verder!!

Wij vragen u om een donatie voor onze vereniging, want met deze financiële ondersteuning kunnen wij naast bindingsactiviteiten ook andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld een open dag, organiseren. Daarnaast steunen wij ook de jeugdbrandweer, waardoor zij de motivatie behouden om zich later aan te sluiten bij het korps en zich op vrijwillige basis in te zetten voor de gemeenschap.

De financiële middelen van de vereniging worden voor een belangrijk deel door onszelf uit contributie opgebracht. Daarnaast worden wij gesteund door veel inwoners en bedrijven uit Vinkeveen en Waverveen. Ook dit jaar vragen wij u dus voor uw jaarlijkse donatie.

U kunt gebruik maken van de QR-code rechtsonder in deze brief. De QR-code verbindt u automatisch door naar I-DEAL waarna u gemakkelijk een bijdrage kan doen.

Als u dit jaar donateur bent geworden of u doneert opnieuw aan onze vereniging, dan willen wij u uitnodigen op 4 november as om 14uur bij onze brandweerkazerne op de Herenweg 107 in Vinkeveen. Tijdens deze middag krijgt u een unieke kijk achter de schermen van onze brandweer vereniging. Wij zouden het leuk vinden als u bij deze dag aanwezig bent! Voor meer informatie kunt u de toegevoegde uitnodiging lezen, ook voor het aan-of afmelden van deze middag.

Wij hopen dat deze digitale editie u duidelijkheid heeft gegeven en bedanken u bij voorbaat voor uw gewaardeerde donatie.

Met vriendelijke groet,

Chris Huijbreghs

Penningmeester