Web
Analytics

Brandweer Vinkeveen brengt verkoeling op de Pijlstaart Vinkeveen

Datum: 26 juni
Bron: Brandweer Vinkeveen


Tijdens de tropische dagen heeft Brandweer Vinkeveen voor waterpret gezorgd voor alle kinderen van OBS De Pijlstaart in Vinkeveen. Op woensdag 26 juni toverde zij het schoolplein om in een waar waterparadijs! De kinderen konden onder verschillende waterstralen doorlopen en ook hadden ze zelf waterpistooltjes en ander speelgoed mee naar school genomen.

Jeugdbrandweer Vinkeveen gaat opnieuw naar de landelijke finale!

Datum: 22 juni 2019
Bron: Brandweer Vinkeveen


De jeugdbrandweer uit Vinkeveen heeft zich opnieuw geplaatst voor deelname aan de landelijke finale wedstrijd. Vorig jaar zijn zij hierbij derde geworden. De ploeg behoort hiermee wederom tot de beste tien van Nederland die gaan strijden om de landstitel.

Opnieuw succes voor Vinkeveense Brandweer!

Nadat vorige week bij de provinciale vaardigheidstoets al een eerste plaats werd behaald in de klasse 112 heeft afgelopen zaterdag in Eemnes de Brandweer Vinkeveen tevens een zeer verdienstelijke tweede plaats behaald in de Hoofdklasse. Ook deze plaats geeft recht op deelname aan de gewestelijke wedstrijdronde.

Bij de vaardigheidstoetsen in de Hoofdklasse zijn de incidenten groter en complexer van omvang. Naast een standaard brandweerteam van zes personen maakt ook een Officier van Dienst (OVD) deel uit van het wedstrijdteam. Het Vinkeveense team kreeg te maken met een omvangrijk en uitdagend scenario bij een Loonwerkersbedrijf aan de Meentweg in Eemnes.

VOLOP STRIJD TIJDENS JEUGDBRANDWEERWEDSTRIJDEN IN VINKEVEEN!    

Op zaterdag 21 april vonden in Vinkeveen de kwalificatiewedstrijden voor de jeugdbrandweer plaats. Meer dan twintig deelnemende ploegen kwamen deze dag naar Vinkeveen om het op twee verschillende wedstrijdbanen tegen elkaar op te nemen.  De organisatie van deze dag was in handen van de VRU jeugdbrandweer Vinkeveen ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan in samenwerking met de Stichting Jeugdbrandweer Nederland.  

Brandweer Vinkeveen wint provinciale vaardigheidstoets!

Het brandweerkorps Vinkeveen is afgelopen weekend in Benschop winnaar geworden van de provinciale vaardigheidstoets in de klasse 112. De wedstrijdploeg uit Vinkeveen bestond uit de jongste chauffeur en vier manschappen van het korps en stond onder leiding van bevelvoerder Oscar van Kouwen.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com